2 paski bekonu, pocięte na kawałeczki
1 łyżeczka oleju
½ kubka mrożonego groszku
2 kubki ugotowanych ziemniaków
2 jajka
½ kubka startego Cheddara
Włącz osoloną wodę na groszek. Usmaż paski bekonu na oleju.
Ugotuj groszek, pod koniec gotowania wrzuć do niego ziemniaki, żeby lekko się podgrzały. Odlej wodę i wrzuć na patelnię z bekonem, zdejmij ją z ognia. Zmieszaj jajka z serem i wlej to na patelnię, na ziemniaki i groszek. Dobrze wszystko wymieszaj i włóż prosto na talerz.
środa, 29 sierpnia 2007
ODCINEK6 - SAMOTNE REWELACJE- PRZEKĄSKA "POWRÓT Z BARU"
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
2 komentarze:
nie wydaje mi się to smaczne. i ciężkie.
Może faktycznie i ciężkie ale przepyszne :)
Nigdy bym nie wpadła na to żeby dodać groszek, a robi to dużą różnicę.
Polecam
Prześlij komentarz